СЕЛСКА ПРИКАЗКА - комплекс за отдих и почивка
Комплексът е разположен в покрайнините на град Хисаря, град с хилядолетна история.Предлагаме Ви съчетанието на рядко срещаната хармония между меките слънчеви лъчи, прохладния въздух донесен от Средна гора и царящото спокойствие в комплекса.

   Зелената трева, кристалночистият басейн и барбекюто са заобиколени от две уютни къщички, в които елегантно са поместени пет двойни стаи. Всяка от тях разполага със самостоятелен санитарен възел, климатик и цифрова телевизия. На допълнително легло във сяка от тях може да бъде настанен и трети гост. Завършен вид на приказният и уединен двор дава нашата Приемна. В нея на гостите ни предлагаме специалитети от българската кухня и отбрани питиета.

   Комплексът предлага басейн и шезлонги, на които ще ви поднесем освежаващи напитки. При нас квалифициран рехабилитатор ще се погрижи за Вашето здраве със лечебен масаж. За Ваше удобство комплексът предлага безплатно безжичен Интернет. На любителите на екстремни Off Road преживявания ще предложим АТВ под наем. В близост до „Селска Приказка” има добре обработена мото писта, както и множество планиснски забележителности в Средна гора. Предлагаме принадлежности за спортен риболов. Близо до комплекса има няколко микро язовира. Гостите ни могат да правят Велоразходки с предлагани от нас велосипеди. Разполагаме със собствен паркинг за големи и малки автомобили и детски кът за децата на посетителите. По желание от Ваша страна ще организираме групово посещение на Тракийски Култов Компекс в с. Старосел, намиращ се само на 20 километра от гр. Хисаря.


 
Галерия
Хисаря
Хисаря
 
Контакти

Няма предоставена детайлна информация

Разгледайте още в Хисаря 
2009 ХИСАРБГ.com