« разгледай други обяви
Почистване на пречиствателни станции септични ями и др

Тип: Други обяви

Описание: Експресно отпушване и почистване на каналисептични ями басейни Хисаря - машинно, извършваме всички видове канализационни услуги, отпушване на канали, мивки, тоалетни, сифони и др. Видеонаблюдение на канали - система, необходима за откриване на течове и анализ на щетите. Диагностика на проблемните тръби и системи. Аварийни ВИК ремонти разполагаме с машинен парк.
Отпушва на канали, тръби, мивки, подови сифони, тоалетни чинии, клекала, вани, душ кабини, писоари, водосточни тръби, воронки, шахти, щрангове, реже корени в канала, почиства канала от мазнини, мазета, улични канали, изпомпване, ВиК услуги, изграждане и ремонт на водопроводни и канализационни сградни отклонения. Диагностика Отпушване на канали с машина. Проектиране,монтаж и сервизно обслужване на помпи и хидрофори. Автоматични поливни системи за паркове и градини.
видео-диагностика на канали видео-наблюдение на канали диагностика запушване на канал запушена мивка запушена тоалетна канали отпушване отпушване на канали отпушване на канали с химикали отпушване на мивка отпушване на мивки отпушване на септични ями отпушване на сифони отпушване на тоалетни отпушване на шахти сифони.,авариен телефон 0877528585


В района на: Хисаря
Населено място: хисаря
Цена: 8.00 лв.
 
Публикувана на: 14/12/2015 г.
Посещения: обявата е видяна 1605 пъти.


Адрес:
хисаря
Телефон:
0877528585
Email:
tanev063@gmail.com
За контакти:
Вик услуги
Обяви
» Продажба на имоти
» Покупка на имоти
» Имоти под наем
» Други обяви и събития
» Добави / Промени обява
 
Недвижими имоти
» Агенции за недвижими имоти
» Строителство и строителни компании
 
2009 ХИСАРБГ.com