« разгледай други обяви
INVESTCONSULT GROUP INC.-КУПУВАМЕ АД ЕАД ООД ЕООД-Оказваме съдействие за прехвърляне на фирми със задължения,със запор на дружествени дялове.

Тип: Други обяви

Описание: INVESTCONSULT GROUP INC.-КУПУВАМЕ АД ЕАД ООД ЕООД-Оказваме съдействие за прехвърляне на фирми със задължения,със запор на дружествени дялове.

Ако вашата фирма има каквито и да било задължения към НАП, включително такива по ДДС и ЗКПО, ако сте получили заповед за ревизия, ревизионен доклад или ревизионен акт, ако имате други задължения към държавата, общините или доставчици и други контрагенти, непременно се свържете с нас.

ОСИГУРЯВАМЕ КУПУВАЧ НА ФИРМАТА СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ,НОВО СЕДАЛИЩЕ И АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ,ОСВОБОЖДАВАМЕ ВИ ОТ ЮРИДИЧЕСКА,ФИНАНСОВА И СОЛИДАРНА ОТГОВОРНОСТ.

За нас-Ние сме екип от квалифицирани юристи, специализирани в извършването на всички видове дейности, свързани с регистрация на фирма, промени в обстоятелствата на търговските дружества, продажба на дружествени дялове,акции, правно обслужване на дружества, както и всички други услуги, подробно описани в сайта ни http://www.investconsultgroup.eu/

Нашата цел е да предоставим на клиентите ни качествени услуги на разумни цени и в максимално кратки срокове да постигнем желаните резултати.

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ЗА ФИРМИ ОТ ВСИЧКИ БИЗНЕС СЕКТОРИ И РЕГИОНИ НА БЪЛГАРИЯ.!!!

INVESTCONSULT GROUP INC.

тел:0897558320 0876746035


В района на: Хисаря
Населено място: за фирми от цялата страна
Цена: 10.00 лв.
 
Публикувана на: 22/09/2014 г.
Посещения: обявата е видяна 1037 пъти.


Адрес:
за фирми от цялата страна
Телефон:
0876746035
Email:
investconsultgroup@mail.bg
За контакти:
Investconsult Group
Обяви
» Продажба на имоти
» Покупка на имоти
» Имоти под наем
» Други обяви и събития
» Добави / Промени обява
 
Недвижими имоти
» Агенции за недвижими имоти
» Строителство и строителни компании
 
2009 ХИСАРБГ.com